Te Gast In Digitaal

Handig voor op reis.

Te Gast In digitaal is de elektronische editie van de gedrukte Te Gast In pocket. Ze kunnen worden gelezen op een pc of laptop en met behulp van mobiele lezers zoals tablets of smartphones. Voor degenen die met lichte bagage willen reizen, zijn ze een ideale metgezel. Ze kunnen op elk moment van de dag of nacht worden gekocht en gelezen - thuis of op vakantie. Van alle Te Gast In pocket uitgaven is ook een digitale editie te bestellen. Je kunt dit doen door op de betreffende landenpagina 'pdf' te selekteren.

Pdf

Te Gast In digitaal is beschikbaar in PDF-formaat, de bestandsgrootte is slechts 8 tot 10 MB, wat zorgt voor een snelle download naar je apparaat. Het pdf-formaat is de internationale standaard voor e-paper of e-books en heeft als voordeel dat de meeste lezers geen eigen software hoeven te installeren. De meeste apparaten worden standaard geleverd met een PDF-viewer, bijvoorbeeld van Adobe.

In PDF-formaat wordt de lay-out van Te Gast In weergegeven als een document van één pagina.  Te Gast In digitaal is op het moment van aankoop in licentie gegeven aan de koper en kan op elk moment en zonder tijdslimiet worden gelezen nadat het zonder internettoegang (offline) op de lezer is opgeslagen.

Hoe werken kopen en downloaden?

Selecteer in de webwinkel de gewenste titel of ga direct naar de bestemmings/landenpagina. Selecteer 'pdf'.  Klik op de knop "Toevoegen aan winkelwagen".

Als je nog geen klant bent kun je vervolgens een klantaccount aanmaken en kun je de digitale editie afrekenen.

Zodra het betalingsproces is afgelopen, ontvang je per e-mail een bevestigingslink met een link naar de download. Door te klikken op de link of door de link naar de adresbalk van je browser te kopiëren, start je het downloaden van de digitale Te Gast In editie.

Vergeet niet om het bestand op je pc op te slaan.  Je vindt de download terug op de harde schijf van je computer, afhankelijk van je browserinstellingen - meestal in de downloaddirectory. Kopieer het bestand naar de gewenste opslagruimte.

Als de download niet kan worden voltooid (bijvoorbeeld vanwege stroomstoring of onderbroken internetverbinding) dan zijn er nog twee download mogelijkheden beschikbaar.

Wat is een personalisatie?

Onze Te Gast In -digitaal edities zijn gemarkeerd met een individuele, zichtbare belettering (naam of bedrijf en bestelnummer). Dit vindt plaats tijdens het downloaden, waardoor een duidelijke toewijzing aan de koper mogelijk is. De gepersonaliseerde belettering beperkt je niet bij het regelmatige gebruik van je digitale editie. 

Hoe kan ik de Te Gast In digitaal gebruiken?

Je mag de 'pdf ' alleen voor persoonlijk gebruik gebruiken. (zie ook onze Algemene Voorwaarden en de wet op auteursrecht.). Geen enkel deel van het werk mag in welke vorm dan ook worden gereproduceerd of verwerkt, gedupliceerd of gedistribueerd met behulp van elektronische systemen. Elke vorm van langdurig gebruik (zoals herdrukken) vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.