.

Te Gast In digitaal lezen

Onze digitale Te Gast In uitgaven zijn beschikbaar in PDF-formaat. De bestandsgrootte is slechts 5 tot 10 MB, wat zorgt voor een snelle download naar uw apparaat. Het pdf-formaat is de internationale standaard voor e-paper of e-books en heeft als voordeel dat de meeste lezers geen eigen software hoeven te installeren. De meeste apparaten worden standaard geleverd met een PDF-viewer, bijvoorbeeld van Adobe.

Door het klikken op de link in uw mail wordt het boekje gedownload op de harde schijf van uw pc. Afhankelijk van de browserinstellingen komt meestal rechtstreeks in de map/directory downloads.

In deze map kunt u het boekje terugvinden en kopieren naar iedere gewenste map op uw pc.

Wanneer u de link ontvangt op uw smartphone dan na het openen van de link het boekje via het volgende icoontje onder in uw scherm opslaan op uw smartphone.

Veelal heeft u de keus om dit in dropbox of Bewaar de pdf in Boeken (zie onderstaand icoontjes) Hier kunt u de digitale editie dan weer terug vinden en zonder internet verbinding offline zovaak lezen als uw wilt.

 

Wat is een personalisatie?

Onze  digitale Te Gast In edities worden tijdens het downloaden voorzien van uw naam en mailadres, waardoor een duidelijke toewijzing aan de koper mogelijk is. Deze personalisatie beperkt u niet bij het regelmatige gebruik van uw digitale Te Gast In uitgave.

Hoe kan ik de digitale editie gebruiken?

U mag de digitale Te Gast In editie is alleen bestemd voor persoonlijk gebruik (zie ook punt 7 over de copyright / gebruiksvereisten in de algemene voorwaarden). Geen enkel deel van het werk mag in welke vorm dan ook worden gereproduceerd of verwerkt, gedupliceerd of gedistribueerd worden met behulp van elektronische systemen. Elke vorm van langdurig gebruik (zoals herdrukken) vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.