.

Te Gast In digitaal lezen

Onze digitale Te Gast In uitgaven zijn beschikbaar in PDF-formaat. De bestandsgrootte is slechts 5 tot 10 MB, wat zorgt voor een snelle download naar je apparaat. Het pdf-formaat is de internationale standaard voor e-paper of e-books en heeft als voordeel dat de meeste lezers geen eigen software hoeven te installeren. De meeste apparaten worden standaard geleverd met een PDF-viewer, bijvoorbeeld van Adobe.

Wanneer je een digitaal boekje hebt besteld ontvang je een mail van ons met daarin een link. Door het klikken op de link  wordt het pdf boekje geopend.

Open je het op de Pc dan komt het meestal direct terecht in de map Downloads.

Open je het pdf boekje op je smartphone sla het boekje dan op via het volgende icoontje onder in je scherm.

Let op, bij opslaan op een Iphone moet je het boekje eerst nog een keer openen in de Safari Browser. Hiervoor klik je op het volgende icoontje:

 

Bij openen op een smartphone heb je veelal de keus om het pdf boekje in je Dropbox of in de Boeken App (zie onderstaand icoontjes) Hier kun je de digitale editie dan weer terug vinden en zonder internet verbinding offline zovaak lezen als je wilt.

 

Wat is een personalisatie?

Onze  digitale Te Gast In edities worden tijdens het downloaden voorzien van je naam en mailadres, waardoor een duidelijke toewijzing aan de koper mogelijk is. Het is hierdoor een uniek exemplaar voor jou als koper.

Hoe kan ik de digitale editie gebruiken?

De digitale Te Gast In editie is alleen bestemd voor persoonlijk* gebruik.  Geen enkel deel van het werk mag in welke vorm dan ook worden gereproduceerd of verwerkt, gedupliceerd of gedistribueerd worden met behulp van elektronische systemen. Elke vorm van langdurig gebruik (zoals herdrukken) vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

*(zie ook punt 7 over de copyright / gebruiksvereisten in de algemene voorwaarden).