licentie

Bij gebruik vanaf 250 download codes op jaarbasis zou u een licentie kunnen overwegen. Voordeel is dat u dan zonder handeling (toesturen van codes)  automatisch uw klanten een digitale editie kunt aanbieden. Voorwaarde is dat u uw klanten op uw website een persoonlijke pagina kunt aanbieden. Een pagina waarop de klant moet inloggen. De klant krijgt de digitale editie van zijn reisbestemming via deze pagina aangeboden. U ontvangt van ons hiervoor de betreffende technische informatie die u kunt plaatsen op deze pagina.

Wat zijn de kosten?

Aantal

downloads

 

TE GAST IN -digitaal  licentie (prijs excl 21%)

per jaar 

>250 35%  € 805,- (3,22 p/ex.)
>1000 40%  € 2970,- (2,97 /ex.)

Verrekening

U maakt op het moment van aanschaffen van een licentie een inschatting van het aantal te verwachten downloads d.w.z  > 250 of >1000 op jaarbasis. U krijgt na een half jaar  van ons een gespecificeerde rapportage met daarin de aantallen en titels van de daadwerkelijk gedownloade edities.

 Aan het eind van het licentiejaar vindt op basis van de eindrapportage een correctie plaats naar boven of naar beneden. U betaalt uiteindelijk voor het aantal keer dat de boekjes daadwerkelijk zijn gedownload (voor alle duidelijkheid: per klant gaat het om een download).