Te gast in China

Druk
10e oktober 2012
Pagina's
80
ISBN
978-94-6016-034-9
Prijs Pocket
€ 8,95
Prijs PDF
€ 5,99
€ 8,95
€ 5,99

Omschrijving

Te gast in China

en handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar China. Onderwerpen die aan bod komen zijn de bevolkingssamenstelling, de revival van het confucianisme, de rituelen rond Chinees nieuwjaar, omgangsvormen, de betekenis van Chinese namen, bijgeloof, kookkunst, theetuinen en stadsparken. De reisreportages brengen je naar Ruijin, de Rode Hoofdstad, waar Mao uitgeroepen werd tot voorzitter van de communistische partij en naar het platteland rond Beijing waar Chinezen in het weekend op geheel eigen wijze recreëren.
De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een lijstje met boeken en websites.
Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die China willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren.

Quiz
De leer van Confucius is nog steeds erg populair in China. Welke van onderstaande uitspraken is het minst belangrijk volgens deze leer?
Start Quiz